Sign In View cart
Kuşbaşı et, domates, biber ve kaşar peynirinden oluşan iç harçla hazırlanan ince tabanlı, mis kokulu bir kuşbaşılı pide
Henüz değerlendirme yapılmadı.
E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir
Değerlendirmeniz *
İsim *
E-posta *
Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.
Konya’ya ait olan lezzetlerden biri de bıçak arası pidedir. Bıçak arası pide incecik ...
Taş fırının eşsiz sıcaklığında pişirilen kuşbaşı etli ve kaşarlı pide, taze sebzeler ve ...
Konya’ya has hamuruyla kıymasıyla tamamen özel bir ...
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.